Yeni Dizi 'Halef' Hazırlıkları ve Detayları

  • Admin
  • 15 Ekim 2024 08:06

Yeni Dizi “Halef” Hazırlıkları Başladı


Yeni Dizi “Halef” Hazırlıkları Başladı

“Çukur” dizisinin başarılı ekibi, yeni projeleri “Halef” için kolları sıvadı. Ay Yapım ile yollarını ayıran Yamaç Okur, kendi yapım şirketi Faroyu kurarak yeni bir başlangıç yaptı. Bu yeni dizi, OGM ile ortaklaşa çekilecek ve ilk anlaşma yapılan oyuncular arasında Ercan Kesal yer alıyor.

Dizinin senaryosu, Berrin Tekdemir, Necip Güleçer ve Tunahan Kurt tarafından kaleme alındı. Orijinal hikâyesi ise Tunahan Kurta ait. Yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk oturacak.

Çukur dizisinde İdris Koçovalı karakterine hayat veren Ercan Kesal, bu kez 4 çocuklu “Zaro Karslı” rolünü üstlenecek. Dizi, Star TV ekranlarında yayınlanması bekleniyor ve “Eşref Rüya” dizisini kabul etmeden önce Çağatay Ulusoy‘a teklif edilen projeler arasında yer alıyor. Karslı ailesinin sarsıcı hikâyesi, Esenler Otogarı’nda geçiyor ve izleyicilere etkileyici bir drama sunuyor.

Öte yandan, Most Yapım da Mardin’de geçen Ercan Uğur‘un senaryosunu yazdığı Halef adlı bir dizi hazırlamıştı. Ancak, “Halef” isminin haklarının Faroda olduğu öğrenildi, bu da projeleri arasında bir rekabet yaratmış durumda.

Önerilen Yazı: Ali Düşenkalkar, Bursa Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni oldu.


Yeni Dizi 'Halef' Hazırlıkları ve Detayları

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin