Yeni Dizi: Bulutların Üzerinde

  • Admin
  • 03 Ekim 2024 19:15

İnci Taneleri ve Annem Ankara dizileri ile tanınan BKM, yine gündem yaratacak bir projeye imza atıyor. “Bulutların Üzerinde” adlı bu yeni dizi, iddialı yapısıyla şimdiden izleyicilerde merak uyandırmayı başardı. Karadeniz'in eşsiz manzaralarını ve kültürel zenginliklerini ön plana çıkaracak olan bu dizi, aynı zamanda bölgenin sıcak hikayelerini de ekrana taşıyacak.

Projede kalemi konuşturan isim ise senarist Onur Koçal. Onur Koçal, daha önceki projelerinde de izleyicilerin gönlünde taht kurmayı başarmış bir yazar. Diziye dair detayların yanı sıra, dizinin yönetmeni de merakla bekleniyor. Soner Caner, son çektiği dijital dizi “Aktrist”teki başarılı yönetimiyle dikkat çekmişti ve “Bulutların Üzerinde” dizisini de üstlenmiş durumda.


Yeni Dizi: Bulutların Üzerinde

Soner Caner, şu günlerde dizinin ön hazırlıkları için Karadeniz bölgesinde çeşitli mekanlar arayışında. Bölgenin doğal güzelliklerini ve atmosferini en iyi şekilde yansıtmak için titiz bir çalışma yürütüyor. Bu süreçte, izleyicilerin ilgisini çekecek görsel ve duygusal derinliği olan sahnelerin çekilmesi planlanıyor.

Detayların önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor. Ancak bu heyecan verici dizi, çok yakında ekranlarda yerini alacak. İzleyiciler, “Bulutların Üzerinde” ile birlikte yeni bir hikaye deneyimleme fırsatı bulacaklar.


Yeni Dizi: Bulutların Üzerinde

Önerilen Yazı: Dizi dünyasının acı günü… Ünlü senarist Can Sinan vefat etti.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin