Yasak Aşk Dizi Tanıtımı: Ekranlara Yeni Bir Drama Geliyor

  • Admin
  • 03 Ekim 2024 19:45

Yasak Aşk Dizi Tanıtımı


Yasak Aşk Dizi Tanıtımı

Yasak Aşk dizisi, atv ekranlarında izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken bu yeni yapım, izleyicilerin merakını artırmayı başardı. Başrollerinde Erkan Petekkaya ve Kerem Alışık gibi usta oyuncuların yer aldığı dizide, Ebru Nil Aydın, Asena Girişken ve Levent Özdilek de önemli rollerde karşımıza çıkacak.


Yasak Aşk Dizi Tanıtımı: Ekranlara Yeni Bir Drama Geliyor

Dizinin çekimleri, ekim ortasında Adana'da başlayacak. Bazmanoğulları ailesinin sarsıcı hikayesini ekrana taşıyacak olan Yasak Aşk, izleyicilere sürükleyici bir deneyim sunmayı hedefliyor. Projenin kurucu yönetmeni Umur Turagay, daha önce birçok çok konuşulan dizi ve filme imza atmış bir isim olarak dikkat çekiyor. Turagay’ın, dizinin ilk bölümünü yöneteceği bilgisi edinildi.

Dizinin hikayesi, ünlü yazar Ayfer Tunç’a ait. Başarılı senarist Nilüfer Özçelik, bu etkileyici hikayeyi senaryolaştırarak izleyicilerin beğenisine sunacak. Yasak Aşk, aynı zamanda Üç Kız Kardeş dizisinin de kaleme alıcısı olan Özçelik’in elinden çıkmış bir proje olarak öne çıkıyor.

Önerilen Yazı: Kerem Alışık “Derman Bey” rolüyle ekranlara dönüyor… Erkan Petekkaya ile birlikte Yasak Aşk dizisinde izleyicilerle buluşacak.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin