Yalı Çapkını Dizisi 3. Sezon Gelişmeleri ve Oyuncu Kadrosu

  • Admin
  • 15 Ekim 2024 13:06

Yalı Çapkını Dizisi 3. Sezon Gelişmeleri


Yalı Çapkını Dizisi 3. Sezon Gelişmeleri

Yalı Çapkını dizisi, 3. sezonuna başrol karakterleri Seyran (Afra Saraçoğlu) ve Ferit’in (Mert Ramazan Demir) ayrılığı ile merhaba dedi. Bu sezonun yönetmenliğini Burcu Alptekin ve Alptekin Bozkurt üstleniyor. Dizi, yeni bir değişiklik olmazsa yılbaşına kadar ekranlarda kalmayı planlıyor.

Bu sezonun belki de en büyük eksiklerinden biri, Halis Ağa karakterine hayat veren Çetin Tekindor’un yokluğu oldu. 79 yaşındaki usta oyuncunun, sağlık durumunun doktor kontrolünde olduğu için diziye biraz geç katılma kararı aldığı belirtilmişti. Ancak son gelen haberlere göre, Tekindor’un ekibe geri dönmeye hazırlandığı öğrenildi.

Öte yandan, bu sezon diziye katılan bazı oyuncuların önümüzdeki günlerde projeden ayrılacakları da gelen bilgiler arasında. Senaryoda, yalı ahalisinin yavaş yavaş ilk günlerine geri döneceği ve Seyran ile Ferit’in büyük buluşmasının gerçekleşeceği kulislerde konuşuluyor.

Bu gelişmeler, izleyicileri merak içinde bırakırken, dizinin geleceği hakkında çeşitli spekülasyonlar da ortaya çıkmaya başladı.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin