Uzak Şehir Dizisi: Mardin'de Sırlarla Dolu Bir Hikaye

  • Admin
  • 17 Ekim 2024 20:06

Uzak Şehir Dizisinden İlk Kareler Paylaşıldı


Uzak Şehir Dizisinden İlk Kareler Paylaşıldı

Mardin’in büyüleyici atmosferinde çekilen Uzak Şehir dizisinin ilk kareleri, basınla paylaşıldı. Ayna Yapım imzalı bu projede, başrolleri Ozan Akbaba ve Sinem Ünsal paylaşıyor. Dizi, Kanada’dan eşinin cenazesini defnetmek üzere Mardin’e gelen acılı bir kadının, hem sırlarla dolu bir geçmişle hem de bölgenin gerçekleriyle yüzleşmesini konu alıyor.

Dizinin kadrosunda Ozan Akbaba ve Sinem Ünsal’a Gonca Cilasun, Müfit Kayacan, Alper Çankaya, Ferit Kaya, Sahra Şaş, Dilin Döğer, Atakan Özkaya, İlkay Kayku, Nazmi Kırık, Mine Kılıç, Sinan Demirer, Zeynep Kankonde, Muttalip Müjdeci, Barış Yalçın, Burak Şafak, Mehmet Polat, Yunus Eski, Yaren Güldiken ve Kuzey Gezer gibi isimler eşlik ediyor.


Uzak Şehir Dizisi: Mardin'de Sırlarla Dolu Bir Hikaye

Dizinin senaryosunu Gülizar Irmak kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız oturuyor. Alya Albora karakterini canlandıran Sinem Ünsal, vefat eden eşinin vasiyetini yerine getirmek amacıyla cenazesi ve beş yaşındaki oğlu ile birlikte Kanada’dan Mardin’deki Albora topraklarına gelir. Ancak, bu gelişin ardından geri dönüşü mümkün değildir.

Albora ailesinin reisi Cihan Albora, Alya’nın çaresiz çırpınışlarına kayıtsız kalmasa da, çocuğunu alıp gitmesine asla izin vermez. Alya, geçmişin karanlık sırlarıyla, saklanan gerçeklerle ve bölgenin derinliklerinde gizlenen hikayelerle yüzleşirken, kendisini kocasının ailesiyle olan zorlu bir mücadelede bulur.


Uzak Şehir Dizisi: Mardin'de Sırlarla Dolu Bir Hikaye

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin