Tolga Çevik, Yeni Dizi 'Kalender Pide' ile Setlere Dönüyor

  • Admin
  • 18 Ekim 2024 20:08

Tolga Çevik, Yeni Dizi ile Setlere Dönüyor


Tolga Çevik, Yeni Dizi ile Setlere Dönüyor

Tolga Çevik, 25 Film’in yeni projesi “Kalender Pide” dizisiyle setlere geri dönme hazırlıklarını yapıyor. Bu heyecan verici dizi, ay sonunda İznik’te çekimlere başlayacak. 25 Film imzasıyla hayata geçirilecek olan bu projede, İbrahim Büyükak’ın kaleme aldığı senaryoda, Ercüment adında bir kuryeyi canlandıracak. Tolga Çevik’in canlandıracağı karakter ise, geleneksel bir pidecinin başından geçen olayları ve sosyal medya fenomeni olma yolundaki serüvenini esprili bir dille anlatacak.


Tolga Çevik, Yeni Dizi 'Kalender Pide' ile Setlere Dönüyor

Dizide, Kalender’in kızını ünlü oyuncu Almila Ada canlandıracak. Ayrıca, Kalender’in aşık olduğu kadını ise Esra Ruşan oynayacak. Okuma provası bugün gerçekleştirilen bu dizi, daha önce “Gibi” ve “Mahsun J” gibi başarılı projelere imza atan Ömer Sinir’in yönetmenliğinde hayata geçirilecek.

Kalender Pide, yerli dizi ve film sektöründe yeniden boy gösterme hazırlığında olan Disney Plus platformunda izleyicilerle buluşacak. Bu dizi, hem komedi unsurlarıyla hem de geleneksel Türk kültürünü yansıtan temalarıyla dikkat çekecek.

Önerilen Yazı: Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım çiftinin bebeğinin cinsiyeti erkek mi?

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin