Şakir Paşa Hanedanı: Mucizeler ve Skandallar

  • Admin
  • 03 Ekim 2024 20:05

Bugün, Büyükada'da başlayan çekimlerle birlikte, Şakir Paşa Hanedanı: Mucizeler ve Skandallar dizisinin heyecanı doruk noktasına ulaştı. Bu göz alıcı yapımda, Türk televizyonunun sevilen oyuncularından Vahide Perçin ve Fırat Tanış, Şakir Paşa ile eşi İsmet Hanım karakterlerine hayat verecekler. Dizi, MedYapım tarafından hayata geçirilirken, Bahadır Karataş yönetmen koltuğunda oturacak ve senaryosunu Hande Altaylı kaleme alacak.

Dizinin kadrosunda, Vahide Perçin ve Fırat Tanış’ın yanı sıra Devrim Yakut, Cem Yiğit Üzümoğlu, Denise Capezza, Nilsu Berfin Aktaş, Helin Kandemir ve Yağmur Başkurt gibi yetenekli isimler de bulunuyor. Ayrıca, dizinin konuk oyuncusu olarak ünlü oyuncu Meryem Uzerli de projeye dahil olacak.


Şakir Paşa Hanedanı: Mucizeler ve Skandallar

Şakir Paşa Hanedanı: Mucizeler ve Skandallar dizisi, 1912 yılında başlayan bir öyküye sahip. Dizi, Şakir Paşa Ailesi'nin sıradışı yaşamlarını ve ilişkilerini gözler önüne sererken, bu ailenin tanınmış üyelerinden bazılarını da izleyiciyle buluşturacak. Aralarında, Halil Karnas Balıkçısı olarak bilinen Cevat Şakir Kabaağaçlı, modern resmin öncülerinden Fahrelnisa Zeid, ilk Türk gravür sanatçısı Aliye Berger ve ilk Türk seramik sanatçısı Füreya Koral gibi isimler, bu hikayenin önemli parçaları olacak.


Şakir Paşa Hanedanı: Mucizeler ve Skandallar

Önerilen Yazı: İkinci final haberi geldi, Taş Kağıt Makas bitiyor.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin