Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın İtalya'daki Düğünü ve Paris Moda Haftası Performansı

  • Admin
  • 03 Ekim 2024 19:33

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Mutlu Günü

Geçtiğimiz hafta İtalya'nın büyüleyici atmosferinde evlenen Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım, aşklarını taçlandırdılar. Düğünleri, hem aileleri hem de yakın arkadaşları tarafından büyük bir coşkuyla kutlandı.

Paris Moda Haftası'ndaki Göz Alıcı Performans


Paris Moda Haftası'ndaki Göz Alıcı Performans

Düğününden sadece birkaç gün sonra, Pınar Deniz Paris Moda Haftası'nda sahne aldı. Bu prestijli etkinlikteki defilesi, moda dünyasında büyük ilgiyle karşılandı. Etkinlik sırasında, ünlü oyuncu anne olmaya hazırlandığını müjdeleyerek hayranlarını sevindirdi.

Mutluluğunu Paylaştı


Mutluluğunu Paylaştı

Pınar Deniz, defile gecesine ait pozlarını sosyal medya hesaplarında paylaşırken, elinde tuttuğu kanıyla yaptığı paylaşım dikkat çekti. Bu anı takipçileriyle paylaşması, hem mutluluğunu hem de yeni bir başlangıç yapacağını göstermesi açısından oldukça özel bir an oldu.

Tebrik Mesajları Yağdı

Anne olma haberini duyurmasının ardından Pınar Deniz'e çok sayıda tebrik mesajı yağdı. Hayranları, ona bu yeni yolculuğunda desteklerini iletti. Sosyal medya platformlarında paylaşılan yorumlar, onun mutluluğunu paylaştıkları için ne kadar heyecanlı olduklarını gösteriyor.

  • Önerilen Yazı: Helin Kandemir ve Gürhan Altundaşar “Cinlerin Düğünü”nde

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin