Özge Özder ve Ailesi Nişantaşı'nda Görüntülendi

  • Admin
  • 03 Ekim 2024 19:48

Ünlü oyuncu Özge Özder, eşi Sinan Güleryüz ve sevimli kızı Eva Luna ile birlikte İstanbul'un gözde semtlerinden biri olan Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Mutlu evliliklerinin sırrını paylaşan Özder, “Her şeyi birlikte yapıyoruz. İki iyi arkadaş gibiyiz. Bunlar büyük etken. Ayrıca bizi Luna birbirimize çok iyi bağlıyor” şeklinde konuştu.


Özge Özder ve Ailesi Nişantaşı'nda Görüntülendi

Başarılı oyuncu, “Hem anne olmak hem de sette olmak nasıl?” sorusuna ise şu şekilde yanıt verdi: “Zor. ‘Kirli Sepeti’ setinde yoğun bir şekilde çalışıyorum. Luna’yı bakıcı yardımı almadan kendimiz ve annemle büyütüyoruz. Şu an aslında en zor dönemlerden birini yaşıyorum. Bunun dışında ‘Leydi Di’ isimli sinema filmimiz de var. Bu film 4 Ekim’de vizyona girecek. Yaz aylarında bir sinema filmi daha sığdırmayı başardım. Tüm bu yoğunluk içinde zorlanıyorum. Uykusuz geceler geçiriyorum ve Luna’yı az görebiliyorum. Setten yorgun bir şekilde eve döndüğünüzde, hevesle bekleyen bir çocuk karşılıyor sizi. Hemen elimi yıkamadan, 'Anne, oynayalım' diyor. Eşinize de ilgi göstermeyi unutmamanız gerekiyor. Eve girip, 'Kimse bana dokunmasın' diyemiyorsunuz.”

Özge, eşine destek veren müzisyen Sinan Güleryüz ile ilgili de şöyle konuştu: “Sonuçta her şeyin bir bedeli var. Bazı şeylerin iyi olmasını istiyorsak, buna göre çalışmamız gerekiyor. Her güzel şeyin zorlu bir karşılığı var. Kendi sektörümde ise uykusuz kaldığım ve işlerin geç bittiği dönemler oluyor. Diğer insanlar rahatça bir şeyler içerken, biz sesimiz kısıldığı için soğuk bir şey içemiyoruz. Her şeyin bir karşılığı var ve birbirimize destek oluyoruz.”

‘İç Sesini Bulmasına Önem Veriyorum’

Özge Özder, “Çocuğunuzun oyuncu mu yoksa şarkıcı mı olmasını istersiniz?” sorusuna cevap verirken, “Onun kendi sesini duymasını çok önemsiyorum. Drama öğretmenliği yapmış biri olarak, çocukları kendi sesleriyle ve gürültüleriyle bastırmamak gerektiğini düşünüyorum. İç sesini bulacak ve dinleyecek. Hayatta ne yaparak mutlu olacağına kendisi karar verecek.” şeklinde yanıtladı.


Özge Özder ve Ailesi Nişantaşı'nda Görüntülendi

Önerilen Yazı: TRT tabii’den “Antrenör” dizisi geliyor.


Özge Özder ve Ailesi Nişantaşı'nda Görüntülendi

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin