OGM Pictures Yeni Projeleriyle Gündemde: Yalı Çapkını ve Şehrazat

  • Admin
  • 22 Ekim 2024 13:06

Yeni Projelerle OGM Pictures Gündemde


Yeni Projelerle OGM Pictures Gündemde

Star TV ile içerik anlaşması devam eden OGM Pictures, Yalı Çapkını dizisinin yanı sıra izleyicilerle buluşturacağı yeni bir projeye daha imza atmaya hazırlanıyor: Sahipsizler. Bu projenin ardından sırada, merakla beklenen Şehrazat dizisi geliyor. Çarşamba günü okuma provası gerçekleştirilecek olan dizinin başrolünde, yetenekli sanatçı Kubat yer alacak. Kubat'a, İsmail Hacıoğlu hayat verecek.

Çağrı Vila Lostuvalı’nın yönetmen koltuğunda oturacağı Şehrazat dizisinde, baş karakterin sevdiği gazeteci Ferhat'ı canlandıracak oyuncunun kimliği henüz netleşmedi. Şehrazat rolü için Gülsim Ali, Dilan Çiçek Deniz ve Simay Barlas ile görüşmeler yapılmış durumda. Kadın yıldız ile ilgili son kararın verilmesi bekleniyor.


OGM Pictures Yeni Projeleriyle Gündemde: Yalı Çapkını ve Şehrazat

Dizide Ferhat karakterine hayat verecek olan usta aktör Tamer Levent, izleyicilere unutulmaz bir performans sunacak. Ayrıca kadroda Mehmet Çevik ve Nazlıcan Demir gibi başarılı isimler de yer alıyor. Projenin Pazar günü sete çıkması planlanıyor.

OGM Pictures, Kral Kaybederse adlı dizinin çekimleri için Taylan Biraderler ile işbirliği yapacak. Bu projede, Halit Ergenç'in başrol oynaması bekleniyor. Sinan Öztürk’ün yöneteceği Halef adlı dizinin yanı sıra, şirketin masasında Amasra’da çekilecek olan Fikriye adlı yeni bir dizi projesi de bulunuyor.

Önerilen Yazı: İşte Kızılcık Şerbeti Kıvılcım’ın gerçek aşkı… Evrim Alasya ile Kerem Alışık aşk yaşıyor.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin