Mukadderat Filmi Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Yarışıyor

  • Admin
  • 08 Ekim 2024 11:06

“Mukadderat” Filmi Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde Yarışıyor


“Mukadderat” Filmi Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde Yarışıyor

Nur Sürer’in başrolünde yer aldığı “Mukadderat” filmi, bu yılki Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde yarışma kategorisinde yer alıyor. Senaryosu Erdi Işık’a ait olan filmin yönetmenliğini Nadim Güç üstleniyor. Filmin gösteriminde, film ekibi bir araya gelerek izleyicilere keyifli anlar sundu. Başrollerde Aslıhan Gürbüz, Osman Sonant, Şerif Erol, Gülçin Kültür, Osman Alkaş, Sacide Taşaner, Cem Zeynel Kılıç ve Şirin Sultan Saldamlı gibi ünlü isimler yer alıyor. Çekimleri, Türkiye’nin doğal güzellikleriyle bilinen Kastamonu’nun Cide ilçesinde gerçekleştirilen film, izleyicilerden büyük ilgi gördü.

Filmin gösterimi sırasında Jüri Başkanı Ferzan Özpetek ve jüri üyeleri Gökçe Bahadır ile İlker Kaleli, filmi uzun süre alkışlayarak desteklerini gösterdiler.

Film Konusu


Film Konusu

“Mukadderat” filminin konusuna geldiğimizde; eşini kaybetmiş olan Sultan, yalnız kalma korkusuyla çocuklarına hemen evlenmek istediğini ifade eder. Oğlu Nevzat, küçük bir ilçede bu durumun hoş karşılanmayacağını düşünürken, kızı Reyhan da bu kararın çok aceleci olduğunu savunur. Ancak Sultan, bu isteğinden vazgeçmeye niyetli değildir. Eş adayı arayışına girerken ticarete atılmaya karar verir; evini pansiyona dönüştürür, pazarda tezgah açar ve erkeklerle mücadele eder. Sultan’ın bu azmi, ilçedeki diğer kadınlara da ilham verir ve onların bağımsızlaşma yolunda adım atmalarına vesile olur.

Önerilen Yazı: Ünlü oyuncular, bir Mor Ve Ötesi müzikalinde “Araf”ta buluşuyorlar.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin