MIPCOM 2023'te Yerli Dizi ve Filmlerin Tanıtımı

  • Admin
  • 21 Ekim 2024 08:06

MIPCOM 2023'te Yerli Dizi ve Filmlerle Görkemli Davetler


MIPCOM 2023'te Yerli Dizi ve Filmlerle Görkemli Davetler

Her yıl olduğu gibi bu yıl da MIPCOM, yerli dizi film yapımcıları, dağıtım şirketleri ve ünlü oyuncularımız için büyük bir buluşma noktası haline geldi. Bu senenin en dikkat çekici etkinliklerinden biri, madd Entertainment şirketinin dağıtımını üstlendiği iki önemli dizi olan “Ru” ve “El Turco” dizilerinin ekiplerinin, Variety ile birlikte Carlton Cannes Oteli’nde düzenleyeceği toplantılar olacak.


MIPCOM 2023'te Yerli Dizi ve Filmlerin Tanıtımı

Merakla beklenen bu etkinliklere, uluslararası alanda tanınan iki star oyuncumuz da katılacak. İtalya'da kariyerine devam eden Can Yaman ve önümüzdeki günlerde Şakir Paşa Hanedanı dizisiyle seyirci karşısına çıkacak olan Meryem Uzerli, bu özel toplantılarda yer alacak.

Yarın saat 18:00’de, ilk olarak El Turco dizisinin kokteyli gerçekleştirilecek. Ardından, saat 18:20’de Can Yaman, Kerem Çatay, Ateş İnce ve Variety temsilcisi, dünya basınının sorularını yanıtlayacak. Bu oturumun hemen ardından, Meryem Uzerli, “Ru” dizisinin yapımcısı Fatih Aksoy, Ateş İnce ve Variety temsilcisi ile birlikte düzenlenecek basın toplantısına katılacak.

Önerilen Yazı: Bir Cumhuriyet Şarkısı’nın Ankara galası tarihi yeniden canlandıracak.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin