Mipcom 2023'te Kanal D International'ın Öne Çıkan Dizileri

  • Admin
  • 21 Ekim 2024 20:07

Cannes'da Mipcom 2023 Başlıyor


Cannes'da Mipcom 2023 Başlıyor

Bugün itibarıyla Fransa'nın Cannes şehrinde 40. kez düzenlenen uluslararası televizyon fuarı Mipcom, Kanal D International ile büyük bir çıkış yapmaya hazırlanıyor. Bu yılki etkinlikte, BKM imzalı İnci Taneleri ve Annem Ankara dizileri, "Meet Our Stars" (Yıldızlarla Buluşmalar) etkinliğinde öne çıkacak.

İnci Taneleri dizisinin oyuncuları arasında yer alan Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Kubilay Aka ve Selma Ergeç ile birlikte, Annem Ankara dizisinin başrol oyuncuları Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür de etkinlikte yer alarak, dünyanın dört bir yanından gelen medya ve televizyon yöneticileriyle bir araya gelecekler. Etkinlik, yarın Fabricio Ferrara moderatörlüğünde gerçekleştirilecek ve dünya basınından büyük ilgi görecek.


Mipcom 2023'te Kanal D International'ın Öne Çıkan Dizileri

Geçen sezon, izlenme oranlarıyla hem televizyon ekranlarında hem de sosyal medyada büyük bir fenomen haline gelen İnci Taneleri, Orta Doğu ve Orta Avrupa gibi pazarlarda da önemli satış başarıları elde etti. Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi Annem Ankara, MIPCOM 2024'te dünya prömiyerini gerçekleştirecek. Bu dizi, sarsıcı acılara rağmen hayata meydan okuyan güçlü bir kadının hikayesini anlatırken, aynı zamanda izleyicilere umut aşılayacak etkileyici bir konu sunuyor.

Öte yandan, Kanal D International, MIPCOM'da İnci Taneleri, Annem Ankara ve Yalan gibi son dönemde dikkat çeken yapımlarını uluslararası medya gruplarına tanıtacak. Ayrıca, Demirören Medya Grubu’nun üst düzey yöneticileri de fuara katılarak, ortak yapım ve format anlaşmaları için dünyaca ünlü medya firmalarıyla önemli görüşmeler gerçekleştirecekler.


Mipcom 2023'te Kanal D International'ın Öne Çıkan Dizileri

Bu yılki Mipcom, 100’den fazla ülkenin katılımıyla 11 binden fazla temsilciyi ağırlayacak. Yayınlandığı dönemde büyük beğeni toplayan Veda Mektubu, Dönence ve Üç Kız Kardeş dizileri de fuarda yer alacak. Latin Amerika'nın en prestijli ödül törenlerinden biri olan Produ Awards'ta "Yabancı Dilde En İyi Kadın/En İyi Erkek Oyuncu" ve "Yabancı Dilde En İyi Dizi" kategorilerinde aday gösterilen bu diziler, uluslararası projelerle aynı sahnede yer alacak.

Önerilen Yazı: Vural Çelik’in ailesinden Gülse Birsel’e yanıt: Mezarına gidip helallik istesin.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin