MIPCOM 2023'te Global Agency'nin Yeni Projesi ve Lansmanı

  • Admin
  • 05 Ekim 2024 12:12

MIPCOM 2023: Global Agency'nin Yeni Projesi


MIPCOM 2023: Global Agency'nin Yeni Projesi

Her yıl ekim ayında Fransa'nın Cannes şehrinde gerçekleştirilen televizyon içerik fuarı MIPCOM, bu yıl yine birçok heyecan verici etkinliğe ve önemli anlaşmalara ev sahipliği yapacak. Fuarın açılışından bir gün önce, İzzet Pinto'nun kurucu CEO'su olduğu Global Agency, St. Tropez'de düzenleyeceği özel bir etkinlikte, uzun zamandır merakla beklenen yeni formatını tanıtacak.

Pinto, bu yeni projenin şirketin geniş format ve dizi kataloğuna önemli bir değer katacağını vurguladı. Etkinlikte, 45 farklı ülkeden 100'den fazla üst düzey alıcının ve dünya medyasının davetli olduğu bir lansman gerçekleştirilecek. Bu lansman, adını sır gibi sakladığı özel projenin gösterim seansıyla başlayacak ve ardından katılımcılara öğle yemeği ile bir parti sunulacak.


MIPCOM 2023'te Global Agency'nin Yeni Projesi ve Lansmanı

Lansman davetinin birçok ayrıntısı gizli tutulurken, Pinto, bu formatın dünya çapında bir fenomen olma potansiyeline sahip olduğunu ifade etti. Hedefi, ilk üç yıl içerisinde 50 yerel yayına ulaşmak olan İzzet Pinto, 2025 yılı için büyük bir hayalinde, bu yeni formatının International Emmy Awards'da yılın en iyi formatı seçilmesi olduğunu da sözlerine ekledi.

Global Agency, 2006 yılında Türk formatlarını yurtdışına açma hedefiyle kuruldu. Televizyon sektöründe format ihracatı yapan dünyadaki tek Türk oyuncu olma özelliğini taşıyan şirket, “Semra Kaynana” ile tanınan “Gelinim Olur Musun?” formatıyla sektöre adım attı. Firmanın en büyük başarısı ise “Bana Her Şey Yakışır” isimli formatıyla elde edildi. 2011-2015 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan bu format, Fransa'da 2.200 bölüm yayınlandı ve Almanya'da 2.750. bölüm kutlaması geçtiğimiz hafta gerçekleştirildi.

Dünya çapındaki başarılı formatlarıyla dikkat çeken Global Agency, dizi furyasını “Binbir Gece” ve “Muhteşem Yüzyıl” ile başlatarak sektördeki etkisini artırdı. Bu yeni etkinlik ve projeyle, Global Agency'nin uluslararası arenada daha da büyümesi bekleniyor.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin