Meryem Uzerli Cannes'da Mipcom Fuarı'nda Yeni Dizisi 'Ru' ile Yer Alacak

  • Admin
  • 06 Ekim 2024 08:06

Meryem Uzerli Cannes'da


Meryem Uzerli Cannes'da

Meryem Uzerli, 21-25 Ekim tarihleri arasında Cannes’da gerçekleştirilecek olan Mipcom Fuarı’na katılacak. Bu etkinlikte, yeni dizisi Runun tanıtım çalışmalarına destek vermek amacıyla bulunacak. MedYapım imzalı Ru, 24 Mayıs’ta Gain platformunda izleyiciyle buluşmuş ve büyük beğeni toplamıştı. Dizinin ikinci sezonunun da çekileceği müjdesi verildi.

Dağıtım şirketi Madd Entertainment, 21 Ekim’de Cannes’da Mipcom’un açılış gününde özel bir davet düzenleyecek. Davet öncesinde, Meryem Uzerli ve dizinin yapımcısı Fatih Aksoy’un katılacağı bir söyleşi, Cannes Carlton Grand Salon’da gerçekleştirilecek.


Meryem Uzerli Cannes'da Mipcom Fuarı'nda Yeni Dizisi 'Ru' ile Yer Alacak

Aynı gün, Ru dizisinin basın toplantısının hemen öncesinde saat 18.00’de, Can Yaman da “El Turco” dizisinin basın toplantısına katılacak. Böylece, ülkemizin dünyaca ünlü iki starı, ardı ardına Cannes’da boy göstermiş olacak.

Diğer bir yandan, Berlin’de yaşayan Meryem Uzerli’nin, Şakir Paşa Hanedanı: Mucizeler ve Skandal isimli dizide 4 bölüm konuk oyuncu olacağı da öğrenildi. Bu gelişme, Uzerli’nin kariyerinde yeni bir sayfa açacağı anlamına geliyor.

Önerilen Yazı: Üçüncü final haberi geldi; Kötü Kan 6. bölümde veda ediyor.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin