Magarsus Dizisinin İkinci Sezonu Başlıyor

  • Admin
  • 03 Ekim 2024 19:10

“Magarsus” Dizisinin İkinci Sezonu Geliyor!


“Magarsus” Dizisinin İkinci Sezonu Geliyor!

Blutv’nin en çok beğenilen dizilerinden biri olan “Magarsus”, ilk sezonuyla büyük bir ilgi görmesinin ardından ikinci sezonu için hazırlıklara başladı. Dizi, 1 Ekim’de Adana’da çekimlerine başlayacak ve kasım ayının sonuna kadar devam edecektir.

Dizinin yönetmenliğini ve senaristliğini Yunus Ozan Korkut üstlenirken, senaryonun diğer kısmında da Mustafa Yürüktümen ile birlikte çalışmaktadır. Yapımcılığını ise Yamaç Okur ve Serkan Çakarer gerçekleştirmektedir.

İlk sezonda olduğu gibi, başrol oyuncuları Merve Dizdar, Berkay Ateş ve Çağlar Ertuğrul ikinci sezonda da izleyiciyle buluşacak. Bunun yanı sıra, dizinin kadrosuna yeni bir isim katıldı: Sezin Akbaşoğulları’nın ardından Bora Akkaş da dizinin önemli karakterlerinden biri olarak yer alacak. Akkaş, dizide “Yılmaz Kaya” karakterini canlandıracak ve sulama konusunda yüksek lisans sahibi bir ziraat mühendisi olarak Sarıbahçe’de yaşamaktadır.

Ayrıca, Bora Akkaş, “Erşan Kuneri 2” projesinde de rol alırken, geçtiğimiz cumartesi akşamı prömiyeri yapılan Demet Evgar’lı “Afife” oyununda da sahne alarak kariyerine devam etmektedir.


Magarsus Dizisinin İkinci Sezonu Başlıyor

Önerilen Yazı: Kürk Mantolu Madonna’nın Raif Efendisi Salih Bademci oldu.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin