Londra Film Festivali'nde Golden Globe Etkinliği

  • Admin
  • 16 Ekim 2024 08:06

Geçtiğimiz pazar, Londra Film Festivali kapsamında düzenlenen Golden Globe etkinliği, şehrin göz alıcı mekanlarından biri olan Soho Mews House'da gerçekleştirildi. Bu özel gece, OGM Pictures sponsorluğunda organize edilerek, film endüstrisinin önde gelen isimlerini bir araya getirdi.

Etkinlik, 82. Geleneksel Golden Globes organizasyonunun Londra Film Festivali'ndeki özel bir bölümünü oluşturdu. Davetli topluluğuna, Golden Globes Başkanı Helen Hoehne ve OGM Pictures Kurucusu Onur Güvenatam ev sahipliği yaptı. Gecede, film dünyasının parlayan yıldızları bir araya gelerek, sinemanın büyülü atmosferinde unutulmaz anlar yaşandı.


Londra Film Festivali'nde Golden Globe Etkinliği

Bu görkemli geceye katılanlar arasında, Adrian Brody, Jeremy Strong, Sebastian Stan, Jesse Eisenberg, Denis Villeneuve, Maria Bakalova, Sacha Baron Cohen, Kingsley Ben-Adir, Asa Butterfield, Georgina Chapman, Jennifer Grey, Ben Hardy, Celia Imrie, Stephen Merchant ve Will Sharpe gibi uluslararası üne sahip oyuncular yer aldı. Ayrıca, yönetmenler, senaristler ve diğer yaratıcı ekip üyeleriyle birlikte özel davetliler de etkinliğe katılarak, sinematografik sohbetler ve ilham verici paylaşımlara imza attı.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin