Leyla Dizisine Yeni Oyuncular Katılıyor!

  • Admin
  • 03 Ekim 2024 20:02

“Leyla” Dizisinde Heyecan Verici Gelişmeler!


“Leyla” Dizisinde Heyecan Verici Gelişmeler!

Çarşamba akşamları ekranlara gelen “Leyla” dizisi, yüksek izlenme oranlarıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Bu akşam, Kuruluş Osman dizisiyle kıyasıya bir rekabete girecek olan Leyla'nın ekibine iki yeni oyuncu katılıyor.

Genç yetenek Lilya ̇rem Salman, Kardeşlerim ve Ateş Kuşları dizilerindeki performansıyla tanınan bir isim olarak, Leyla'nın arkadaşını canlandıracak olan Fidan karakteriyle dizi kadrosuna dahil oldu. Bu gelişme, izleyiciler arasında merak uyandırdı.

Dizinin yönetmeni Hilal Saral, projeye yeni oyuncular katmanın heyecanını yaşıyor. Leyla'nın ekibine katılan bir diğer isim ise Hande Subaşı. Subaşı, dizide Leyla'nın hayatına renk katacak olan organizatör karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Halil İbrahim Ceyhan, Tufo karakteriyle birlikte Hande Subaşı'nın dizideki rolü için heyecanlı bir paylaşımda bulundu.


Leyla Dizisine Yeni Oyuncular Katılıyor!

İki oyuncunun aynı menajerlik ajansına bağlı olması, izleyiciler arasında yeni bir merak konusu oldu. Bu tarz sürpriz gelişmeler, dizinin hayranları tarafından ilgiyle takip ediliyor.

  • Lilya ̇rem Salman: Fidan karakteriyle katılıyor.
  • Hande Subaşı: Leyla'nın organizatörü olarak diziye dahil oluyor.
  • Halil İbrahim Ceyhan: Tufo karakterini canlandırıyor.

Bu akşam yayınlanacak bölümde neler olacağını merakla bekliyoruz!

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin