Kuşatma Dizisi Sete Çıkıyor

  • Admin
  • 03 Ekim 2024 19:47

Merakla beklenen Kuşatma dizisi, sonunda sete çıkmaya hazırlanıyor. Uluç Bayraktar’ın yönetmen koltuğunda oturacağı, Meriç Acemi’nin ise senaryosunu kaleme alacağı bu yeni yapım, izleyicilere sürükleyici bir hikaye sunmayı vaat ediyor.

Dizinin kadrosuna katılan başarılı oyuncu Selin Şekerci, Aslı adındaki şarkıcı karakterine hayat verecek. Şekerci, dizide İsmail Demirci’nin canlandıracağı Bulut ailesinin büyük oğlu Mahir ile partner olarak seyirci karşısına çıkacak.


Kuşatma Dizisi Sete Çıkıyor

Kuşatma, 8 bölümlük bir mini dizi olarak ekranlarda yer alacak. Dizide sunacağı performans ile dikkat çekecek olan Engin Akyürek, Bulut ailesinin ticari zekası yüksek ferdi Osman karakterini canlandıracak. Osman, dizinin merkezinde yer alan bir yalıyı ele geçirmek istemektedir ve bu yalıda yaşayan Nihal karakterine ise Aslı Enver hayat verecek.

Dizide ayrıca Dolunay Soysert, Taro Emir ve Zeynep Oymak gibi yetenekli isimler de başlıca rolleri üstlenecek. Bu güçlü kadro, Kuşatma’nın izleyiciler üzerinde büyük bir etki bırakacağına dair umutları artırıyor.


Kuşatma Dizisi Sete Çıkıyor

Önerilen Yazı: Kızıl Goncalar’a veda ediyor, Magarsus’a başlıyor.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin