Kuşatma Dizisi Provaları Devam Ediyor

  • Admin
  • 03 Ekim 2024 19:37

“Kuşatma” Dizisinin Provaları Devam Ediyor


“Kuşatma” Dizisinin Provaları Devam Ediyor

Engin Akyürek (Osman) ve Aslı Enver (Nihal) başrollerini paylaştığı “Kuşatma” dizisinin provaları hız kesmeden sürüyor. Bu heyecan verici projede, Taro Emir “Arda” ve Zeynep Oymak da “Berna” karakterleriyle önemli rollerde yer alacaklar.

Bugün gerçekleştirilen okuma provasında, dizinin en güçlü kadın karakterlerinden biri olan Songül Bulut’a hayat verecek oyuncu da belli oldu. 8 bölümlük bu etkileyici dizide, Engin Akyürek’in canlandırdığı “Osman Bulut”’un ailesinin kurucusu olan Songül Bulut karakterini Dolunay Soysert canlandıracak.


Kuşatma Dizisi Provaları Devam Ediyor

Kulislerde sızan bilgilere göre, Denizcilik sektöründe büyüyen ve etkileyici bir karaktere sahip olan Bulut ailesinin kurucusu Songül Bulut, hem güzel hem de güçlü bir kadın figürü olarak dikkat çekecek. Başarısının tadını çıkaran Songül, dizinin dinamik yapısına önemli katkılarda bulunacak.

Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini üstleneceği ve Meriç Acemi’nin kaleme aldığı “Kuşatma” dizisinin çekimlerine 7 ya da 8 Ekim tarihinde başlanması planlanıyor. Bu dizi, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor.

Önerilen Yazı: Şehrazad dizisinin yönetmeni belli oldu.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin