Kuruluş Osman'da Aşk Hikayeleri Ortaya Çıktı

  • Admin
  • 06 Ekim 2024 20:12

Kuruluş Osman'da Aşk Başladı


Kuruluş Osman'da Aşk Başladı

Bozdağ Film imzalı “Kuruluş Osman” dizisinde, ekranların sevilen karakterleri arasında yaşanan bir aşk hikayesi, izleyicileri oldukça heyecanlandırdı. Dizinin Alaeddin Bey’i Faruk Aran ile Gonca Hatun’a hayat veren Belgin Şimşek arasında sette başlayan iş arkadaşlığı, zamanla özel bir ilişkiye dönüştü. İki başarılı oyuncunun, birlikte olduklarını gözlerden uzak yaşamaya özen gösterdikleri öğrenildi. Geçen yazdan bu yana beraber oldukları belirtilen çift, ilişkilerini gizli tutmayı başardı.

Öte yandan, dizinin Orhan Bey’i Emre Bey ile gerçek adı Holofira olan Nilüfer Hatun'a hayat veren partneri Ecem Sena Bayır arasında da benzer bir durum yaşandığı ortaya çıktı. Set arkadaşlıklarının aşka dönüştüğü bilinen genç çift, geçen yaz tatilini de birlikte geçirmişti. Bu durum, dizinin hayranları arasında merak ve ilgi uyandırırken, iki çiftin de ilişkilerinin ne yönde gelişeceği büyük bir merak konusu oldu.

Ayrıca, Kardeşlerim dizisinde Orhan karakterine hayat veren Cüneyt Mete’nin de “Can Borcu” dizisinde yer alacağı ve projeleri ile ilgili heyecan verici haberler geldiği belirtiliyor.


Kuruluş Osman'da Aşk Hikayeleri Ortaya Çıktı

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin