Kerem Alışık'ın Sanat Yolculuğu ve Damat ile İş Birliği

  • Admin
  • 03 Ekim 2024 19:16

Kerem Alışık’ın Sanat Yolculuğu


Kerem Alışık’ın Sanat Yolculuğu

Kerem Alışık, sanat dünyasında kendine sağlam bir yer edinmiş olan yetenekli bir aktör. Şu sıralar Evrim Alasya ile birlikte sahne alacağı “Aşk Biter Mi?” adlı tiyatro oyunu ile tiyatro severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Bunun yanı sıra, Şenay Gürler ile başrolünü paylaştığı “Akıldan Kalbe” filmi, sinema dünyasında merakla beklenen projeler arasında yer alıyor. Ayrıca, yakında Adana'da çekilecek olan “Yasak Aşk” dizisi ile de televizyon ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkacak.

Sanat dünyasının en çalışkan ve üretken isimlerinden biri olan Kerem Alışık, son olarak ülkemizin önde gelen erkek giyim markalarından Damat ile iş birliği yaparak “Sadece En İyisi” sloganı eşliğinde yeni bir reklam filminde yer aldı. Şıklığı ve karizması ile dikkat çeken Alışık, “En İyi’ler En İyi’nin peşinden gider” sözleriyle Damat Özel Dikim’in üstün kalitesini vurgulayan bu projede başrol üstleniyor.

Reklam kampanyasında, ünlü aktörün canlandırdığı usta bir şef karakteri, “özel dikim ve yemek” arasındaki sanatsal bağı modern bir atmosferde ele alarak izleyiciye sunuluyor.


Kerem Alışık'ın Sanat Yolculuğu ve Damat ile İş Birliği

Kerem Alışık, Damat ile olan iş birliği ve moda ile ilişkisini şu sözlerle ifade etti: “Güçlü bir markayla bir araya geldiğim için mutluyum. Moda tutkum geçmiş yıllara dayanıyor. Zaman zaman rahatlıkla şıklık arasında bir seçim yapmak zorunda kaldığım oluyor. O zaman rahat bir şıklığı seçmeye çalışıyorum. Nasıl giyindiğin, nereden giyindiğin seni tanımlayan unsurlardan biri. İyi seçim yapmalısın. Kim olduğunu, nasıl biri olduğunu, kafası anlatır insanın, kıyafeti değil ama kıyafetine de kendini anlatma fırsatı verebilmeli insan.”

Önerilen Yazı


Önerilen Yazı

Yalan dizisinin Melike’si Aslıhan Güner, ilkokul öğrencilerinden büyük bir sevgi seli ile karşılandı.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin