Holding Dizisi: Serbest Dalış Rekortmeninin Zorlu Mücadelesi

  • Admin
  • 14 Ekim 2024 08:06

Holding Dizisi


Holding Dizisi

Holding, atv ekranlarının merakla beklenen yeni dizilerinden biri olarak dikkat çekiyor. Daha önce İşler Güçler, Poyraz Karayel, Şevkat Yerimdar ve Avlu gibi başarılı yapımlara imza atan Hayri Aslan'ın yapımcılığını üstlendiği bu dizi, Deniz Yılmaz ve Barış Yöş tarafından yönetiliyor.

Başrollerini Tuğba Sunguroğlu (Aydan) ve Caner Topçu (Kerem) paylaşırken, iki usta aktör Erdal Özyağcılar ve Macit Koper, kendi izlerinden giden çocuklarıyla diziye katılıyor. Özellikle Erdal Özyağcılar, kızı Zeynep Özyağcılar ile; Macit Koper ise oğlu Gün Koper ile Holding dizisinde buluşacak.

Kasım ayında yayınlanması planlanan Holding dizisi, genç bir kadın olan dünya serbest dalış rekortmeninin, ülkenin en büyük holdinglerinden birinin yönetimini ele geçirmek için üvey kız kardeşlerine ve mafyaya karşı verdiği zorlu savaşı anlatıyor. Bu heyecan dolu hikaye, izleyicilere sürükleyici bir deneyim sunmayı vaat ediyor.

Dizide ayrıca Mustafa Üstündağ, Şebnem Hassanisoughi, Öznur Serçeler, Melisa Döngel, Sadi Celil Cengiz ve Ali İl gibi önemli isimler de rol alıyor.


Holding Dizisi: Serbest Dalış Rekortmeninin Zorlu Mücadelesi

Önerilen Yazı: Kızılcık Şerbeti’nin Heves’i Şebnem Dönmez Altın Portakal’ı sundu.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin