Hande Doğandemir, 'Yaren Leylek' Filmiyle Sinemalarda

  • Admin
  • 03 Ekim 2024 20:01

Hande Doğandemir, "Yaren Leylek" Filmiyle Sinemalarda!


Hande Doğandemir,

Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, bu Cuma vizyona girecek olan "Yaren Leylek" filmiyle sinema izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sev Yapım tarafından hayata geçirilen bu projede, Buğra Gülsoy’un canlandırdığı Hakan karakterinin hamile eşine hayat veren Doğandemir, galaya katılmakta zorluk çekti.

Ünlü oyuncu, evinde ayağı kayıp düştüğünde kolunda doku zedelenmesi yaşadı. Düşerken kolunu korumaya çalışan Doğandemir, ne yazık ki bu sırada kaburga kemiğini kırdı. Hemen hastaneye koşan oyuncunun ilk tetkikleri yapıldı. Daha önceden planlanan röportajlara katılamayan Doğandemir, toplu gala röportajında yer almayı başardı.

Gala sırasında konuşan başarılı oyuncu, "Yaren Leylek’in gerçek hikâyesini anlattık. Şahane rol arkadaşlarım vardı. Kaburgamı kırdım ama bu ekibi çok seviyorum. Galada olmak istedim, bu yüzden fazla kalamayacağım. Umarım herkesin çok sevdiği bir film olur" şeklinde duygularını ifade etti.

Buğra Gülsoy da, Hande Doğandemir’e sağlık sorunlarına rağmen galada kendilerini yalnız bırakmadığı için teşekkür etti. Bu olay, galanın duygusal anlarından biri oldu.

Önerilen Yazı: Hazal Kaya’dan “haklıyım” konseptli romantik 34. yaş günü kutlaması.


Hande Doğandemir, 'Yaren Leylek' Filmiyle Sinemalarda

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin