Halef: Yeni Dizi Geliyor

  • Admin
  • 03 Ekim 2024 20:03

Yeni Dizi: Halef


Yeni Dizi: Halef

Mardin Ay Yapım’ın kardeş şirketi Tay Yapım tarafından hayata geçirilen “Albora’nın Sert Kışı” dizisinin ardından, şimdi de Most Production imzasıyla “Halef” dizisi ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Bu yeni yapım, OGM Pictures’ın Esenler’de geçen hikayesi ile dikkat çekiyor. Ercan Uğur, dizinin yazarı olarak karşımıza çıkarken, aynı zamanda hikayenin yaratıcı ismi olarak da önemli bir rol üstleniyor.

Dizinin yönetmen koltuğunda ise yetenekli isim Deniz Dikilitaş Çelebi oturuyor. “Halef”, ağa kızı Yıldız’ın dışarıdan liseyi bitirdiği günle başlıyor. Hikaye, Yıldız’ın bebekken kendisine söz verilen Yelduran ailesinin oğlu Serhat ile yapacağı evliliği özgürlüğü için bir bilet olarak görmesi etrafında şekilleniyor. Bu durum, Yıldız’ın hayatındaki dönüşüm ve içsel çatışmalarını derinlemesine inceleyecek.

Henüz diziye dair kanal ve oyuncu kadrosu netleşmese de, izleyiciler bu yenilikçi yapımı heyecanla beklemekte. Önerilen Yazı: Lilya İrem Salman ve Hande Subaşı, Leyla dizisinde bir araya geliyor.


Halef: Yeni Dizi Geliyor

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin