Gupse Özay'ın Yeni Dizisi 'Platonik Aşk' Sete Çıkıyor

  • Admin
  • 03 Ekim 2024 19:17

Gupse Özay'ın Yeni Projesi: Platonik Aşk


Gupse Özay'ın Yeni Projesi: Platonik Aşk

Gupse Özay’ın kaleme aldığı “Platonik Aşk” isimli dizi, kısa bir süre içinde sete çıkmaya hazırlanıyor. 8 bölümlük bu dijital komedi dizisi, izleyicilere eğlenceli anlar sunmayı vaat ediyor. Dizide Gupse Özay, “Gülten” karakterini canlandırırken, Öykü Karayel ise “Nedret” olarak Gülten’in kardeşini oynayacak. Hikaye, iki kardeşin hayatına, Kerem Bürsin’in canlandıracağı “Kaan” karakterinin girmesiyle gelişiyor. Kaan, iki kardeşin hayatında beklenmedik değişikliklere yol açacak.

Dizinin okuma provası tamamlandı ve yönetmen koltuğunda ise Onur Bilgeta yer alıyor. Çekimlerin başlaması için gün sayan ekip, izleyicilerin merakla beklediği bu projeyi hayata geçirmek için sabırsızlanıyor.

Başlangıçta dizinin, Disney Plus platformunda yayınlanması planlanıyordu. Ancak “Platonik Aşk” ile ilgili kulislerde dolaşan bilgilere göre, Disney senaryoda bazı sahnelerin değiştirilmesini istedi. Bu talep kabul edilmediğinde, platform diziyi almaktan sözleşme aşamasında vazgeçti. Bu durum, projenin geleceği hakkında bazı belirsizliklere yol açtı.


Gupse Özay'ın Yeni Dizisi 'Platonik Aşk' Sete Çıkıyor

Dizide Ali İpin, Uğur Demirpehlivan ve Emrah Ben gibi önemli oyuncular da rol alacak. Şu anda Netflix’te yayınlanması gündemde olan bu dizi, izleyicilerin ilgisini çekmek için hazır bekliyor...

Önerilen Yazı: Dilin Döğer’in “Albora’nın Sert Kışı” dizisinde...

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin