Gizli Dolap Filminin Çekimleri Başladı

  • Admin
  • 03 Ekim 2024 19:32

Merakla beklenen Gizli Dolap filminin çekimleri resmen başladı. Başrolünde ünlü oyuncu Beren Saat'in yer aldığı bu filmde, Yiğit Özşener, Furkan Andıç, Duygu Sarışın, Pınar Çağlar Gençtürk, Cem Gönen, Gamze Karaduman ve Derya Alabora gibi önemli isimler de rol alıyor.

Filmin ana karakteri olan Rengin Alaz, Rum asıllı Defne'nin kızıdır ve başarılı bir gazeteci olarak öne çıkmaktadır. Rengin, ‘Beni Görüyor Musun?’ kampanyasıyla dikkatleri üzerine çekmiştir. Ancak, ablası Mira'nın (Pınar Çağlar Gençtürk) kocasının bir uygulama aracılığıyla başka kadınlarla iletişim kurduğunu öğrenmesi, onun hayatını alt üst eder.

Bu öğrenim, Rengin'i sadece ablası değil, çevresindeki herkesin bu uygulamalarda yer alan kadınlar hakkında sahip olduğu önyargılarla yüzleşmeye zorlar. Toplumun katı yargılarıyla başa çıkma çabası, Rengin'i bu konuyla ilgili bir yazı dizisi hazırlamaya iter. Kimliğini gizleyerek bu dünyaya adım atmaya karar veren Rengin, uygulama üzerindeki paylaşımları sayesinde hızla popülerleşir. Ancak bu süreçte, hem kendisini hem de içsel arzularını sorgulamaya başlar.


Gizli Dolap Filminin Çekimleri Başladı

Rengin'in bu tehlikeli yolculuğu, onun için büyük bedeller ödemesine neden olacaktır.


Gizli Dolap Filminin Çekimleri Başladı

Önerilen Yazı: Halil Ergün’lü “Dedemin Gözyaşları” en çok izlenen film oldu.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin