Gizli Bahçe Dizisi Yayında: Aşk ve Mücadele

  • Admin
  • 15 Ekim 2024 14:06

Gizli Bahçe Dizisi Bugün Yayında!


Gizli Bahçe Dizisi Bugün Yayında!

Bugün, izleyicilerle buluşacak olan Gizli Bahçe dizisi, ekranlara merhaba diyor. Yapımcılığını ünlü isim Erol Avcı’nın üstlendiği TMC Film imzalı bu dizi, bu akşam NOW platformunda yayınlanacak.


Gizli Bahçe Dizisi Yayında: Aşk ve Mücadele

Dizinin başrolünde, başarılı oyuncu Ebru Şahin ile birlikte Murat Yıldırım yer alıyor. Yıldırım, dizideki karakteri Demir Akçınar ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Bu karakter, vefat eden abisinin bir oğlu olduğunu öğrendikten sonra, Memo’nun annesi Nazlı ile yaşadığı velayet mücadelesinin merkezinde yer alıyor.

Hikayenin yazarı Neşe Şen, senaristleri ise Emre Özdür ve Hazar Kozice olan Gizli Bahçe, Demir’in başarılı bir mimar olmasına rağmen, geçmişinde yaşadığı travmatik ilişki nedeniyle aşka mesafeli duruşunu gözler önüne seriyor. Ailesini kurma hayali olan Demir, zamanla aşka düşman hale gelmiştir.

Dizide, Demir ile başlangıçta en büyük engeli oluşturan Nazlı’nın arasındaki mücadele, zamanla büyük bir aşka dönüşecek. Bu durum, “büyük aşklar nefretle başlar” inancını da doğrulayan heyecan dolu bir hikaye sunuyor. İzleyiciler, bu tutkulu ve sürükleyici aşk hikayesine tanıklık etmeye hazırlanıyor.

Önerilen Yazı: Kızılcık Şerbeti’nde Giray’ın üvey anne beraberliği sahnelerine özel önlem

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin