Fer Dizisi: Melisa Sözen ve Ertan Saban'ın Başrolde Olduğu Yeni Yapım

  • Admin
  • 20 Ekim 2024 15:06

Fer Dizisi Hakkında


Fer Dizisi Hakkında

Geçtiğimiz perşembe günü izleyiciyle buluşan Fer dizisi, toplamda 8 bölümden oluşuyor. Dizinin başrollerinde, başarılı oyuncular Melisa Sözen (Dilek) ve Ertan Saban (Şadi) yer alıyor. Yapımcılığını ünlü BKM üstlenirken, senaryonun kalemi ise tanınmış oyuncu Devin Özgür Çınar’a ait. Türkan Derya’nın yönetmenliğini üstlendiği dizide, güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken bir diğer isim de Gül Onat.


Fer Dizisi: Melisa Sözen ve Ertan Saban'ın Başrolde Olduğu Yeni Yapım

Gül Onat, hafızalarımızda Sihirli Annem dizisindeki Perihan karakteriyle yer edinmişken, 1975 yılından bu yana “İkinci Bahar”, “Lale Devri”, “Adanalı”, “Yer Gök Aşk” gibi birçok unutulmaz projede yer almıştır. Usta oyuncu, Fer dizisinde Dilek’in annesi Saadet karakterine hayat veriyor.

Fer dizisi, eşinden boşanmaya hazırlanan iki çocuklu Dilek’in korsan taksicilik yapması ve bir gün aracına aldığı Şadi ile hayatının değişmesi üzerine kurulu etkileyici bir hikaye sunuyor. İzleyicilere derin bir duygusal deneyim yaşatmayı hedefleyen dizi, güçlü karakterleri ve sürükleyici senaryosuyla dikkat çekiyor.

Önerilen Yazı: 50. Altın Kelebek Töreni 8 Aralık’ta gerçekleştirilecek.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin