Demet Özdemir'in İspanya'daki Başarısı ve Yeni Projesi

  • Admin
  • 03 Ekim 2024 20:01

Demet Özdemir'in İspanya'daki Başarısı


Demet Özdemir'in İspanya'daki Başarısı

Ünlü Türk oyuncu Demet Özdemir, İspanya’da en çok izlenen Türk dizisi olma unvanını kazanan projesi “Erkenci Kuş” ile büyük bir çıkış yakalayarak, yeni yayınlanan “Doğduğun Ev Kaderindir” dizisi ile bu tahtı devralmayı başardı. Şimdi, yine İspanyol platformunun en çok izlenen dizisinin başrol oyuncusu olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

İspanya’nın önde gelen dijital platformlarından Mitele’de yayınlanan “Doğduğun Ev Kaderindir”, izleyici kitlesiyle büyük bir başarı elde ederek, en çok izlenen Türk içerik ünvanını kazandı. Dizi, bu popülaritesi sayesinde televizyona taşınarak Divinity kanalında da yayın hayatına başlamıştır.

Bu önemli başarı, İspanyol basınında geniş yankı buldu. Gazeteci Pilar Martinez, Demet Özdemir’in çok yönlü bir oyuncu olduğunu vurgulayan bir yazı kaleme alarak, “Doğduğun Ev Kaderindir” projesindeki etkileyici performansını öne çıkardı. Martinez, Özdemir'in performansının, onun oyunculuk yeteneğinin ne kadar derin ve etkileyici olduğunu gözler önüne serdiğini belirtti.

Önerilen Yazı


Önerilen Yazı

Taş Kağıt Makas’ın Güneş’i Hande Doğandemir’in kaburga kemiği kırıldı.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin