Cem Öğretir'in Sağlık Durumu: Burun Kanaması ve Hastane Ziyareti

  • Admin
  • 10 Ekim 2024 15:08

Atv Anahaber Spikeri Cem Öğretir'in Sağlık Durumu Hakkında Bilgi


Atv Anahaber Spikeri Cem Öğretir'in Sağlık Durumu Hakkında Bilgi

Atv Anahaber spikeri Cem Öğretir, dün akşam canlı yayında Esra Erol ile bağlantı kurarken aniden burnunun kanaması nedeniyle herkesin endişelenmesine neden oldu. İlk başta burnunun aktığını düşünen Öğretir, seyircilerin durumu fark edip Esra Erol'u bilgilendirmesiyle olayı anlayabildi. Hızla hastaneye kaldırılan Cem Öğretir, spiker olan eşi Seda Öğretir ile iletişim halindeydi.

Seda Öğretir, sabah saatlerinde hastaneden eve döndüklerini belirterek, “Cem iyi… Sabaha kadar hastanedeydik. Şu an evdeyiz. Beyin kanamasından şüphelenildi ama çok şükür ki beyin tomografisi temiz çıktı ve doktorlar o ihtimali eledi. Şu an iki alternatif üzerinde duruyorlar; ya burun damarlarıyla ilgili bir hassasiyet ya da ani bir tansiyon yükselmesine bağlı bir atak…” şeklinde konuştu.


Cem Öğretir'in Sağlık Durumu: Burun Kanaması ve Hastane Ziyareti

Eşinin kanamasının uzun bir süre devam ettiğini vurgulayan Seda Öğretir, sözlerine şu şekilde devam etti: “Gece boyunca inatçı burun kanaması hiç durmadı. Çok büyük bir tampon kullanıldı. Sabah geldiğimizde kanaması durmuştu ve tansiyonu oldukça iyiydi. Sonuçlar takip edilecek. Eğer tansiyonla ilgili bir sorun tespit edilirse, bundan sonraki süreçte bir kardiyologla devam edip gerekirse tansiyon ilacı kullanacağız. 25 yıldır Cem'i tanıyorum, ilk kez burnunun kanadığını görüyorum. Zaten Cem de canlı yayında burnunun aktığını sanıyordu. Merak eden herkese çok teşekkür ederim…”

Önerilen Yazı


Önerilen Yazı
  • Sahipsizler dizisinden yeni kareler yayınlandı

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin