Caner Topçu 'Bir Adam Yaratmak' Filminde Turgut Karakteriyle İzleyiciyle Buluşuyor

  • Admin
  • 03 Ekim 2024 19:29

Bir Adam Yaratmak Filminde Caner Topçu


Bir Adam Yaratmak Filminde Caner Topçu

Caner Topçu, yeni filmi Bir Adam Yaratmakta Turgut karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Bu film, genç gazeteci Turgut'un, büyük hayranı olduğu ünlü yazar Hüsrev ile röportaj yapma azmi etrafında dönüyor. Topçu, rolü hakkında, “Turgut, tutkulu ve heyecan dolu bir karakter. Büyük bir yazarla röportaj yapma hayaliyle yanıp tutuşan bir gazeteci olarak izleyiciye sunulacak. İlk festival filmimde, Necip Fazıl’ın güçlü kalemini beyaz perdeye taşımak benim için son derece heyecan verici,” şeklinde duygularını ifade etti.

Rolüne hazırlanırken gazetecileri gözlemlediğini ve bu gözlemlerin kendisi için son derece değerli olduğunu belirten Topçu, “Eğer bir gazeteci olsaydım, Haluk Bilginer ile röportaj yapmayı çok isterdim. Çünkü kendisi, Türk sanat dünyasının en kıymetli isimlerinden biri,” dedi. Filmin çekimlerinin 7 Ekim’de başlayacağı duyuruldu.

Film, dikkat çeken bir kadroya sahip. Bu kadroda Engin Altan Düzyatan, Altan Erkekli, Serpil Tamur, Deniz Barut, Hakan Meriçliler, İsmail Hakkı, Murat Serezli ve Gülper Özdemir gibi usta isimler de yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Murat Çeri oturuyor. Bir Adam Yaratmak, Türk edebiyatının klasik eserlerini sinema ile buluşturarak, izleyiciye unutulmaz bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

Önerilen Yazı: Beren Saat’ten Tomris Giritlioğlu’na buruk veda: Ağlarsam sihir bozulur

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin