Can Yaman'ın El Turco Dizisi: Heyecanla Beklenen Tanıtım

  • Admin
  • 05 Ekim 2024 12:09

Can Yaman'ın El Turco Dizisi Merakla Bekleniyor


Can Yaman'ın El Turco Dizisi Merakla Bekleniyor

Can Yaman’ın Disney Plus için çektiği ve daha sonra platformun kısa bir süreliğine yerel piyasadan çekilmesi üzerine hakları yapım şirketi Ay Yapım’a devredilen El Turco dizisi, izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Dizi, Kerem Deren ve Çişil Hazal Tenim’in kaleme aldığı etkileyici bir senaryoya sahip. Macaristan'da çekilen dizi, başarılı yönetmenlerimizden Uluç Bayraktar tarafından İngilizce olarak yönetildi. Görüntü yönetmenliği ise Tolga Kutluay’a ait.


Can Yaman'ın El Turco Dizisi: Heyecanla Beklenen Tanıtım

Dizinin hikayesi, Osmanlı askeri Hasan Balaban’ın 17. yüzyılda İtalya’nın Moeno kasabasında halk kahramanına dönüşme sürecini konu alıyor. El Turco dizisinin ilk tanıtımı, 21 ve 24 Ekim tarihlerinde Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek olan Mipcom Fuarı’nda gerçekleştirilecek. Dizi, 9 farklı ülkeden oyuncunun yer aldığı zengin bir kadroya sahip.

Başrol oyuncusu Can Yaman, dizinin tanıtım etkinliğine, 21 Ekim saat 18:00’de Cannes Carlton Grand Salon’da katılacak. Dünya çapında dağıtımı Madd şirketi tarafından yapılacak olan dizinin ilk görüntülerinin yayınlanacağı bu tanıtım için heyecan dorukta. Yaman, Variety dergisine verdiği röportajda, “El Turco’nun Macaristan’da çekilmesi oldukça zorlu ve zaman zaman yorucuydu. Bir atlet gibi yaşamak zorundaydım. At binmek, kılıcı mükemmel bir şekilde kullanmak, dövüşmek gibi birçok beceri edinmem gerekiyordu. Ayrıca İngilizcemi tazelemem gerekiyordu; uluslararası bir oyuncu kadrosuyla çalışmak, tamamen farklı bir türde olduğum için kendimi genel olarak bir aktör olarak sınırlarıma zorlamamı gerektirdi. Bunu dünyayla paylaşmayı dört gözle bekliyorum.” dedi.

Önerilen Yazı: İbrahim Çelikkol’lu “Ayrılık Da Sevdaya Dahil” dizisinin kadrosu tamamlandı.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin