Çağatay Ulusoy'un Yeni Projesi 'Eşref Rüya' ile Rekor Ücret

  • Admin
  • 03 Ekim 2024 19:09

Çağatay Ulusoy'un Yeni Proje Heyecanı


Çağatay Ulusoy'un Yeni Proje Heyecanı

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, yurt dışındaki satışları yüksek olan projeleriyle yapımcıların gözdesi olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon birçok önemli yapım için teklif alan Ulusoy, bu yıl da Ay Yapım’dan “İşgal Günlerinde Aşk”, OGM Pictures’dan “Halef”, ve Bozdağ Film’den TRT için planlanan mafya polisiye dizisi “Bir Zamanlar İstanbul” gibi projelerle gündeme gelmişti.


Çağatay Ulusoy'un Yeni Projesi 'Eşref Rüya' ile Rekor Ücret

Ancak bu akşam üstü, Tims&B ile yaptığı anlaşma ile dikkatleri üzerine çekti. Anlaşmanın hemen ardından basına “dev anlaşma” başlığıyla duyurular yapıldı. Kulislerde dolaşan bilgilere göre, Çağatay Ulusoy’a, bölüm başına 3,5 milyon TL teklif edildi. Bu rakam, şu ana kadar bir aktörün aldığı en yüksek ücret olarak kaydedildi. Geçtiğimiz sezonda, Ay Yapım’dan Gaddar dizisi için aldığı ve eklemeleriyle birlikte 2,5 milyon TL'ye ulaşan bölüm başı ücretiyle de gündem olmuştu.


Çağatay Ulusoy'un Yeni Projesi 'Eşref Rüya' ile Rekor Ücret

Ulusoy, kendi rekorunu kırarak yeni bir başarıya imza atmış oldu. Yeni dizisinin adı ise “Eşref Rüya” olarak belirlendi. Senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı bu proje, televizyon için çekilecek. Görüşülen kanallar arasında Kanal D de bulunuyor. Dizi, 14 yaşında bir tamirci çırağı olarak çalışan Eşref’in, çocukluk aşkı Rüya ile yıllar sonra karşılaşmasının ve onun güçlü bir düşmanı haline gelmesinin hikayesini etkileyici bir dille anlatıyor.

Dizinin başrolünde yer alacak ve aynı zamanda şarkı söyleyecek olan Nisan karakterine kimin hayat vereceği ise merakla bekleniyor.

Önerilen Yazı: İrem Sak’ın acı günü… Babası Dr. Şemsettin Sak’ı kaybetti.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin