Barış Arduç ve Hande Erçel Yeni Projeleri 'Reminder' ile Geri Dönüyor

  • Admin
  • 16 Ekim 2024 12:10

Barış Arduç ve Hande Erçel Yeniden Bir Araya Geliyor


Barış Arduç ve Hande Erçel Yeniden Bir Araya Geliyor

Ünlü oyuncular Barış Arduç ve Hande Erçel, geçtiğimiz yaz 03 Medya tarafından çekilen “Rüzgara Bırak” filminde başrolü paylaşmışlardı. İkili, birlikte çalışmanın verdiği keyfi dile getirerek, gelecekte yine bir araya gelmeyi arzuladıklarını ifade etmişti.

Kulislerden sızan bilgilere göre, 03 Medya’nın patronu Saner Ayar, iki starı yeniden bir araya getirmek için kolları sıvamış durumda. Özellikle sektöre iddialı bir dönüş yapmaya hazırlanan Disney Plus için bu iş birliği hayata geçirilmeye çalışılıyor.

İki oyuncunun yer alacağı yeni proje ise “Reminder” adlı dizi olacak. Dizinin senaryosu, daha önce Fatma ve Asaf gibi başarılı projelere imza atan Özgür Önurme ve Ahmet Vatan tarafından kaleme alınıyor. Yönetmen koltuğunda ise yine Özgür Önurme oturacak.

Şu günlerde, Barış Arduç ve Hande Erçel, dizinin senaryosunu okumak için hazırlık yapıyor. İki oyuncu senaryoyu beğenirse, Disney Plus için bu projede yer alacaklar. Bu durum, hayranları açısından heyecan verici bir gelişme olarak görülüyor.

Önerilen Yazı: Acun Ilıcalı’dan Survivor yarışmacısı Hasan Yalnızoğlu’yla ilgili taziye mesajı.


Barış Arduç ve Hande Erçel Yeni Projeleri 'Reminder' ile Geri Dönüyor

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin