Ayrılık Da Sevdaya Dahil Dizisinin Çekimleri Başladı

  • Admin
  • 05 Ekim 2024 12:08

“Ayrılık Da Sevdaya Dahil” Dizisinin Çekimleri Başlıyor


“Ayrılık Da Sevdaya Dahil” Dizisinin Çekimleri Başlıyor

Türk televizyon dünyasına yeni bir soluk getirecek olan “Ayrılık Da Sevdaya Dahil” adlı dizinin çekimleri resmen başladı. TMC Film'in bugüne kadar birçok unutulmaz dizi ve filme imza atan deneyimli yapımcısı Erol Avcı, bu projeye hayat veriyor. Dizi, 8 bölümden oluşacak ve izleyicilerini derin bir duygusal yolculuğa çıkaracak.


Ayrılık Da Sevdaya Dahil Dizisinin Çekimleri Başladı

Senarist ve yönetmen Yavuz Turgul, bu etkileyici projenin başında bulunarak, izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefliyor. Dizi, Netflix platformunda yayınlanarak, uluslararası izleyicilerle buluşacak.

Dizinin kadrosunda ise önemli isimler yer alıyor. Başrol oyuncuları arasında İbrahim Çelikkol “Kemal”, Emine Meryem “Afife”, ve Yasemin Allen “Neslihan” karakterleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Yönetmenlik koltuğunda ise Kurtcebe Turgul ve Selim Demirdelen oturuyor.

Dizinin zengin kadrosunda, Tarık Papuççuoğlu, Menderes Samancılar, Deniz Türkali, Asuman Çakır, Görkem Sevindik, Okan Cabalar, Dilşah Demir, Demircan Kaçel, Nilay Çelebi, Sinan Bengier, Çiğdem Selışık Onat, Can Yılmaz, Caner Erdem, ve Sercan Batık gibi değerli oyuncular da başlıca rolleri üstleniyor.

Önerilen Yazı: Şakir Paşa Hanedanı: Mucizeler ve Skandallar dizisi sete çıktı.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin