Arka Sokaklar'da Yasin'in Trajedi Dolu Hikayesi

  • Admin
  • 20 Ekim 2024 08:06

“Arka Sokaklar”ın Diyarbakırlı Narin’e İthaf Edilen Bölümü


“Arka Sokaklar”ın Diyarbakırlı Narin’e İthaf Edilen Bölümü

Son bölümde, Diyarbakırlı Narin’e özel bir ithafla ekrana gelen “Arka Sokaklar”, izleyicileri derinden etkileyen bir hikaye sundu. Bu bölümde, Yasin isimli 9 yaşındaki bir çocuğun yaşadığı trajedi ön plana çıktı. Yasin, Narin ile benzer bir acı sonla karşılaşırken, final sahnesinde Rıza Baba’nın “Yasin’i de yavaş yavaş unutacağız. Leyla gibi, Narin gibi, Gülistan gibi… Bu karanlık başka bir çocuğumuzu yutana kadar unutacağız” sözleri izleyicilerin kalbinde derin izler bıraktı.


Arka Sokaklar'da Yasin'in Trajedi Dolu Hikayesi

Bölüm, Yasin’in gizemli bir olaya tanıklık etmesiyle başladı ve bu durum, köyde yaşayan insanların hayatlarını altüst etti. Şahit olduğu olayın dehşeti karşısında sarsılan Yasin’in ölüm çığlıkları, seyircilerin yüreğini parçaladı. Yasin’in gördüğü olayın ne olduğu ise, Narin Güran cinayetinde olduğu gibi belirsizliğini korudu. Rıza Baba ve ekibi, Yasin’i bulmak için yola çıkarken, köyde yaşanan birçok anormal durumla karşılaştı.

  • Çakarlı lüks araçların ortaya çıkışı,
  • Kasa kasa mermilerin bulunması,

Bu olaylar, köyün sakladığı sırların yalnızca Yasin ile sınırlı olmadığını gözler önüne serdi. Ekipten Emniyet Müdürü Candan, “Organize bir şekilde herkes delil karartıyor. Bizi oyalayıp kafa karıştırmaya çalışıyorlar.” diyerek, Narin Güran’ın ölümüne dair yürütülen soruşturmadaki çelişkili ifadeleri hatırlattı. Nihayetinde, Yasin’in cesedi de Narin Güran gibi defalarca arama yapılan bir derede, bir çuval içinde bulundu. Çocuğun cansız bedeni dereden çıkarıldığında, umutların tükendiği ve çaresizliğin hüküm sürdüğü o anlarda gözyaşları sel oldu. Seyirciler, bu kez Narin için değil, Yasin için gözyaşı döktü.


Arka Sokaklar'da Yasin'in Trajedi Dolu Hikayesi

Rıza Baba’nın Candan Müdür ile birlikte basına yaptığı açıklama, final sahnesinin en heyecan verici anlarından biriydi. Elinde Yasin’in fotoğrafıyla gazetecilerin karşısına çıkan Rıza Baba, “Yasin’i de yavaş yavaş unutacağız. Leyla gibi, Narin gibi, Gülistan gibi… Bu karanlık bir başka çocuğumuzu yutana kadar unutacağız. Ama o soru hala cevaplanmamış olacak. ‘Katil Kim?’ Bu sorunun cevabını biz hariç herkes biliyor.” ifadeleriyle, izleyicilere derin bir mesaj verdi.


Arka Sokaklar'da Yasin'in Trajedi Dolu Hikayesi

Önerilen Yazı: Kuruluş Osman’a bebek geliyor; Buse Arslan ve Çağrı Şensoy çiftinden müjdeli haber.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin