Albora’nın Sert Kışı Dizisi: Hesaplaşmalar ve Aşk Hikayesi

  • Admin
  • 03 Ekim 2024 19:17

“Albora’nın Sert Kışı” Dizisi Hakkında


“Albora’nın Sert Kışı” Dizisi Hakkında

Yapımcıları Kerem Çatay ve Lale Eren olan “Albora’nın Sert Kışı” dizisi, büyüleyici atmosferiyle Mardin’de çekilmeye başlanıyor. Dizi, güçlü bir kadro ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Ozan Akbaba (Cihan Albora) ve Sinem Ünsal (Alya Albora) yer alırken, genç kuşağın parlayan yıldızı Dilin Döger de kadroya dahil oldu. Dilin Döger, dizide Zerrin karakterine hayat verecek.

Dizi, Alboralar ve Baybars aileleri arasında süregelen bir hesaplaşmayı merkezine alıyor. Zerrin, Cihan Albora’nın amcası Ecmel’in kızı olarak izleyiciyle buluşacak. Zerrin’in en büyük açmazı, ona karşı duyduğu aşkın imkansızlığıdır; çünkü Zerrin, Kayaya aşık olmuştur.

“Albora’nın Sert Kışı” dizisinin hikayesi, Alya’nın eşinin vasiyeti üzerine, doğduğu topraklara cenazesini getirmesiyle başlar. Alya, yanında oğlu ve eşinin naaşıyla, tanımadığı ailesiyle yüzleşmek zorunda kalacak. Bu süreç, Alya’nın hikayesinin yanı sıra sert bir hesaplaşmanın ve büyük sırların ortaya çıkmasının da zeminini oluşturacak.

Önerilen Yazı


Önerilen Yazı

Kerem Alışık, reklam filminde şıklığını ve ustalığını konuşturdu.

Yorumlar (0)

wave

Yorum Bırak

wave

Arama Yapabilirsin